26 januari 2022

Kerstballen bedrukken creatief bezig zijn

Kerstballen bedrukken

Ja Ja! De feestdagen komen er weer aan, en hoe leuk is het dan om zelf kerstballen bedrukken? Kerst draait bij de meeste om familie. Samen zijn en lekker eten, gewoon genieten van elkaar. Bij de feestdagen hoort een kerstboom. Hoe leuk zou het zijn als je een zelfgemaakte bal in de boom hebt hangen? Een bal met een naam erop of juist met een voetbal. 

Ontwerpen

Een eigen bal ontwerpen en jouw creatie in de boom zien is dan toch ook echt het leukst. Een kerstbal cadeau geven kan ook zeker, je ontwerpt dan er een voor degene waar je het aan wilt geven. Je kan glitters toevoegen en een leuk plaatje. Vaak geven ze dit soort cadeautjes ook aan zwangere vrouwen, dit kan in veel oren een beetje gek klinken maar, je kan dit zien als een welkomstcadeautje. Als je bijvoorbeeld al het geslacht weet, kan je schrijven. Hoera een jongen! Of als het een meisje wordt, een tweeling. Het kan zoveel variëren en dat is het leukste aan kerstballen bedrukken.

Kerstballen bedrukken

Decoratie 

Daarnaast hangen dit soort ballen meestal in de boom. Maar je kan ze ook op andere plekken in het huis neer leggen als decoratie. Het maken van zo’n kerstbal hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het enige idee wat je nodig hebt is een idee. Je kan je creatieve kant enorm laten shine. Ook de jongere doelgroep gaat hier enorm plezier in hebben. Heb je jongeren kinderen en een woensdagmiddag vrij? Laat ze zelf een idee maken en daarna laat je de kerstballen bedrukken. Je kan er ook voor kiezen om dingen in de bal te laten zetten. Het afdrukken duurt een paar dagen en voila je hebt je leuke kerstbal binnen  no time.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.