26 januari 2022

Genieten vanaf het water

boot huren Amsterdam

Eens een keer iets anders, vanaf een boot met familie of vrienden genieten in Amsterdam.Ontdek de mooiste plekjes van de hoofdstad vanuit de grachten, te beginnen in het centrum en zo de stad door. Keuze uit twee soorten boten, namelijk een groene en blauwe boot die beide andere kenmerken hebben. Wil je een uurtje dobberen met een boot dan is de groene boot geschikt, de blauwe boot is al te huur wanneer je minimaal twee uurtjes wilt varen en genieten. Wil je langer varen dan kun je per uur een boot huren Amsterdam, je zit dus nooit een hele dag vast aan de huur van een boot.

Geen vaarbewijs

Gelukkig heb je geen vaarbewijs nodig nodig bij een boot huren Amsterdam, de boten zijn niet ingewikkeld om te besturen. Voordat je gaat varen en genieten met je vrienden, krijg je tips over de routes die je kunt varen en wat instructies voor het varen. Geweldig als je iets te vieren hebt met vrienden of familie, en een uniek dagje uit ervan wilt maken. Op de blauwe boot is er ruimte voor maarliefst acht personen, het kan niet anders als een onvergetelijke dag worden.

boot huren Amsterdam

Er staat altijd iemand klaar

Je hoopt het niet maar tijdens een boot huren Amsterdam kan er altijd iets gebeuren, gelukkig is een belletje genoeg en er komt direct iemand aan die je weer op weg helpt met de boot. Wil je een spannende unieke ervaring, met de speurtocht maak je een dagje varen nog leuker. Vergeet niet om eten en drinken mee te nemen voor onderweg, het spreekt voor zich dat de kapitein geen alcohol drinkt. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een geldig legitimatiebewijs en borg, voor eventuele schade te dekken. Boek snel je boot op canalmotorboats.com en geniet ook van een geweldige dag met vrienden of familie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.